DE COACH EN DE ARTS

Podcast

Arts in Balans heeft een eigen podcast genaamd ‘de Coach en de Arts’. Met deze podcast willen we je inspireren en helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling als arts. De thema’s die aan bod komen, hebben te maken met persoonlijk leiderschap. We hebben het onder andere over onzekerheid, werk/privé balans, om hulp vragen en succesvol zijn als arts zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

arts in balans
arts in balans

Populaire podcasts

KopCast – Van geluk spreken met de oprichters van Arts in Balans

In deze aflevering zijn Maarten en Milou gastsprekers bij Casper van Koppenhagen, blogger en podcastmaker van Medisch Contact. Ze vertellen over balans vinden tussen controle hebben en durven los te laten en de reis van twijfelende twintiger naar dolende dertiger.

Andere podcasts

Het belang van Focus en de relatie met Stress

Waarom is focus cruciaal om succesvol te kunnen functioneren als arts? Wat kunnen we leren van de luchtvaart? Hoe train je nou focus? In deze podcast geven we je tips aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het ziekenhuis. 

De Moeite Waard - Veerkracht in de Zorg

In deze aflevering zijn Maarten en Milou gastsprekers bij Niek van den Adel en Richard de Hoop van podcast ‘de Moeite Waard’. Zorgen voor een ander begint bij jezelf, of toch niet? Hamvraag waar we bij stilstaan: hoe hou je met zorg deze veerkracht vast?

Hoe kun je vertrouwen op je eigen veerkracht tijdens het zorgen voor anderen?

Luister – het liefst tijdens een ontspannende wandeling – naar alle insights voor meer veerkracht in de zorg én jezelf

Meer luisteren? Ga naar onze Spotify pagina!

Scroll naar boven