DE COACH EN DE ARTS

Podcast

Arts in Balans heeft een eigen podcast genaamd ‘de Coach en de Arts’. Ook zijn we regelmatig te gast in podcasts. Met deze podcasts willen we je inspireren en helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling als arts. De thema’s die aan bod komen, hebben te maken met persoonlijk leiderschap. We hebben het onder andere over onzekerheid, werk/privé balans, om hulp vragen en succesvol zijn als arts zowel binnen als buiten het ziekenhuis.

arts in balans
arts in balans

Recent

KoffieCo de Podcast - Arts en ondernemer zijn? In gesprek met Maarten en Milou van Arts in Balans

 Maarten en Milou schuiven aan bij Noor en Bente van de KoffieCo podcast. Naast dat we ingaan op het mooie doel van Arts in Balans, komen we nog veel meer te weten. Want hoe ben je arts én ondernemer? Hoe wapen je jezelf als coassistent of jonge dokter tegen prestatiedruk? Waarom zouden juist artsen goed in balans moeten zijn t.o.v. andere beroepen? Benieuwd naar deze antwoorden én goede tips voor je privé- en professionele leven? Luister dan nu naar de nieuwste special van KoffieCo de podcast!

Populaire podcasts

KopCast – Van geluk spreken met de oprichters van Arts in Balans

In deze aflevering zijn Maarten en Milou gastsprekers bij Casper van Koppenhagen, blogger en podcastmaker van Medisch Contact. Ze vertellen over balans vinden tussen controle hebben en durven los te laten en de reis van twijfelende twintiger naar dolende dertiger.

Arts en Gezin – Balans tijdens de tropenjaren

In deze aflevering zijn Maarten en Milou te gast bij de Arts en Gezin podcast van Sanne de Laat, die jullie kennen als één van onze fantastische coaches! We praten over coaching en over wat wij zelf doen in het zoeken naar balans tijdens de tropenjaren. Het gaat over keuzes maken, prioriteiten stellen en doen waar je plezier van krijgt. Want wat doet er echt toe?

Andere podcasts

Het belang van Focus en de relatie met Stress

Waarom is focus cruciaal om succesvol te kunnen functioneren als arts? Wat kunnen we leren van de luchtvaart? Hoe train je nou focus? In deze podcast geven we je tips aan de hand van praktijkvoorbeelden uit het ziekenhuis. 

De Moeite Waard - Veerkracht in de Zorg

In deze aflevering zijn Maarten en Milou gastsprekers bij Niek van den Adel en Richard de Hoop van podcast ‘de Moeite Waard’. Zorgen voor een ander begint bij jezelf, of toch niet? Hamvraag waar we bij stilstaan: hoe hou je met zorg deze veerkracht vast?

Hoe kun je vertrouwen op je eigen veerkracht tijdens het zorgen voor anderen?

Luister – het liefst tijdens een ontspannende wandeling – naar alle insights voor meer veerkracht in de zorg én jezelf

Meer luisteren? Ga naar onze Spotify pagina!

Scroll naar boven