Ons aanbod

Wil je direct met ons aan de slag? Bestel hier je programma’s en ontdek direct wat Arts in Balans voor jou kan betekenen!

Online programma

Specialist van de Toekomst

In vier stappen werken aan jouw eigen balans en een ijzersterke mindset.

Vanuit je luie stoel en in je eigen tempo heel gericht aan de slag gaan met je persoonlijke groei en mindset in onze online leeromgeving. De modules zitten vol inspiratie en opdrachten. Na dit programma voel je je energiek, vertrouw je op jezelf, ervaar je meer werkplezier en ben je goed voorbereid als kundige en stressbestendige specialist van de toekomst. Dit programma is eveneens een goede voorbereiding op een sollicitatie.

Persoonlijke begeleiding

1 op 1 Coachtraject

Jouw doelen bereiken en topprestaties neerzetten middels op maat gemaakte begeleiding speciaal voor jou!

In deze coachgesprekken werken we onder andere aan mindset en zelfvertrouwen. Met dit traject laat je niets aan toeval over, heb je een stok achter de deur, ga je gericht aan de slag en krijg je professionele 1 op 1 begeleiding. Het resultaat? Je doelen behalen en topprestaties leveren, terwijl je tegelijkertijd meer rust en balans ervaart.

Wist je dat we jou ook kunnen helpen bij medisch solliciteren?
En dat we programma's maken voor organisaties?

Persoonlijke begeleiding

Eerste hulp bij medisch solliciteren

Optimaal voorbereid op een van de belangrijkste gesprekken van je leven.

Wij bereiden jou met veel plezier, betrokkenheid en focus voor op jouw sollicitatie. Zodat jij zelfverzekerd en met veel vertrouwen die baan binnen sleept.

Op maat gemaakt

Voor organisaties

Met veel energie creëren we een passend programma naar jullie wensen.

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de zorg en het bedrijfsleven, hebben we veel kennis over mentale en fysieke gezondheid, samenwerken en leiderschap. We worden regelmatig gevraagd voor presentaties, workshops of intervisies.

Boek ons onder andere voor (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s, workshops, AAV activiteiten, discipline overstijgend onderwijs (DOO’s) of een inspirerende presentatie.

Scroll naar boven