medisch solliciteren

Algemene sollicitatie trainingen zijn er al genoeg. Gratis CV checks ook.

Wij pakken het graag wat grondiger aan. Wij bieden jou persoonlijke begeleiding door een coach en een arts, die zelf ook ervaring heeft met solliciteren binnen de medische wereld. Geen standaard tips, maar maatwerk? Dan is dit jouw traject.

Je weet dat deze sollicitatie je leven kan veranderen. De ervaringen van artsen die dit traject hebben gevolgd, zijn goed en positief (zie referenties).

Weet jij heel zeker dat jij deze plek perse wilt bemachtigen? Dan bereiden wij jou met veel bevlogenheid en focus voor op een van de belangrijkste gesprekken van je leven.

Onze begeleiding is een combinatie van coaching en praktische voorbereidingen.

medisch solliciteren
medisch solliciteren

"Onlangs bij een sollicitatiegesprek hingen de interviewers aan mijn lippen over mijn ervaringen. Ik voelde me 100% in control en was volledig autonoom en authentiek"

- Nikki Treskes, AIOS Anesthesiologie

Herken jij dit?

Hoe zou het voor je zijn als:

medisch solliciteren met milou
maarten medisch solliciteren

Wat kan je verwachten?

Deze uitgebreide, persoonlijke sollicitatiebegeleiding bieden wij aan voor €1197,- inclusief BTW.

Wij bereiden jou met veel plezier, betrokkenheid en focus voor op één van de belangrijkste gesprekken van je leven.

Wat anderen zeggen

“Onlangs bij een sollicitatiegesprek hingen de interviewers aan mijn lippen over mijn ervaringen. Ik voelde me 100% in control en was volledig autonoom en authentiek”

“Nadat ik onverwacht mijn opleidingsplek verloor zat ik in zak en as. Boos, was ik, op de (medische) wereld. Verdrietig en teleurgesteld. Ik had alle plezier in mijn werk en het vertrouwen in mijn eigen kunnen verloren. Maarten en Milou hebben mij in de 1-op-1 sessies en het middels Persoonlijk Leiderschapstraject op een enorme behulpzame en begripvolle manier door deze tegenslag heen gecoacht. Waar ik dacht dat ik mezelf kende, kwam ik erachter wat werkelijk mijn kernwaarden, talenten en valkuilen zijn. Elke dag heb ik baat bij wat ik over mezelf heb geleerd.

Onlangs bij een sollicitatiegesprek hingen de interviewers aan mijn lippen over mijn ervaringen. Ik voelde me 100% in control en was volledig autonoom en authentiek. Mijn interviewers geloofden mij, want wat ik vertelde was écht. Niets naar de mond praten of gissen naar een gewenst antwoord. Ik bruis opnieuw van energie en ik kies zonder schuldgevoel waaraan ik die kostbare energie besteed. Ik ben weer trots om mezelf te zijn en ik ben ervan overtuigd dat coaching bij ArtsInBalans voor iedere (jonge) dokter van onschatbare waarde is.

En die nieuwe opleidingsplek? IN THE POCKET!“

Nikki Treskes,
AIOS anesthesiologie

“Het resultaat was er ook naar; ik heb de staf plek van mijn dromen!”

“Bij Milou en Maarten van Arts in Balans werd binnen een mum van tijd een coach traject op maat voor mij gemaakt! De gesprekken met Milou gaven mij mooie persoonlijke inzichten en het vertrouwen om woorden te geven aan mijn kwaliteiten. Maarten stoomde mij klaar voor het gesprek waardoor ik er met vertrouwen in ging!

En heel belangrijk, allemaal op een relaxte manier en lekker “to the point”.

Het resultaat was er ook naar; ik heb de staf plek van mijn dromen.”

Geeske Ernst,
Anesthesioloog

“Het doel was om met meer vertrouwen en volledig autonoom en authentiek het sollicitatie gesprek in te gaan en dat is 100% gelukt.”

“Ik was op zoek naar traject wat mij zou helpen om met meer vertrouwen een sollicitatiegesprek in te gaan. 

Maarten & Milou kwamen meteen met een traject op maat.

Eerst ging ik met Milou aan de slag in de 1 op 1 sessies. Ik had al wel eerder sollicitatie trainingen gehad maar dat was meer gericht op de vragen die je zou krijgen en evt gewenste antwoorden daarop. Maar Milou ging op een prettige manier dieper in op mij als persoon, wie ik ben maar ook wil uitdragen. Ik kreeg meer inzichten in mijn kwaliteiten, kernwaarden maar ook valkuilen. Hetgeen mij veel heeft gebracht met name ook direct op de werkvloer. 

Maarten stoomde mij net voor het gesprek klaar met een oefengesprek met goede maar ook verassende vragen. 

Het doel was om met meer vertrouwen en volledig autonoom en authentiek het sollicitatie gesprek in te gaan en dat is 100% gelukt. 

Met het behaalde resultaat want ik heb mijn vaste droomplek behaald.”

Fenne Aarts,
Anesthesioloog

Aanmelden of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Scroll naar boven