individuele coaching, geaccrediteerde workshops en sollicitatietraining voor alle artsen en artsen in opleiding, van student tot medisch specialist.

Waarom coaching voor artsen?

Onze missie: artsen helpen om topprestaties te leveren én te genieten van het leven. Ons doel is om elke arts in Nederland te helpen in het bereiken van meer balans, veerkracht en focus. Want om de zorg draaiende te houden, hebben we artsen nodig die in balans zijn!

Wil jij je collega’s inspireren meer balans en focus in hun leven aan te brengen? Dan kan je de opties ontdekken op de pagina voor organisaties.

Sprekers medisch congres
artsencoaching

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Jezelf leren kennen en inzien wat je krachten én je valkuilen zijn, helpt je in balans te blijven.
Of je nu een jonge medische professional aan het begin van je loopbaan bent, of een ervaren arts die verder wilt groeien. Wij bieden 1-op-1 coaching voor artsen die meer uit zichzelf willen halen.

Binnen het individuele coachingstraject leer jij als arts met uitdagingen om te gaan en maak je van jezelf een veerkrachtige speler binnen de gezondheidszorg.

Werk-privé balans bereiken?

Een gezonde balans tussen werk en privé is voor vele artsen een uitdaging. In de coachsessies onderzoeken we wat jouw prioriteiten en uitdagingen zijn. We gunnen iedere arts een prettig en gelukkig (privé-)leven, ondanks je drukke en veeleisende baan.

Samen werken we aan een op maat gemaakt programma zodat je begeleiding krijgt waar jij écht behoefte aan hebt. We ondersteunen je bij het ontwikkelen en laten groeien van je zelfvertrouwen, een ijzersterke mindset, aan verwachtingen voldoen en ondertussen alle ballen in de lucht houden.

Onze coaches

Om ons doel te bereiken hebben we een breed scala aan coachingstrajecten en programma’s ontwikkeld om artsen te begeleiden bij het vinden van balans in hun veeleisende levens. Van individuele coaching tot maatwerkprogramma’s voor zorginstellingen! In onze trajecten en sessies bieden we tools voor duurzaam welzijn, persoonlijke groei en prettige cultuur op de werkvloer.

We hebben een divers team aan coaches met ieder zijn of haar eigen aandachtsgebied. Klik op de bovenstaande knop om onze coaches te leren kennen!

Coaching en sollicitatietraining

Speciaal voor artsen en medisch specialisten (in opleiding) bieden een sollicitatietraining die is afgestemd op jouw sollicitatie. In de coachingssessies versterken we je sollicitatievaardigheden, bekijken we je CV en brief grondig en oefenen we je sollicitatie met een simulatietraject.

 

Wil jij die felbegeerde opleidingsplek of aanstelling binnenhalen? Met de sollicitatietraining bieden we jou persoonlijke begeleiding aan door een coach én een arts die zelf ook ervaring heeft met solliciteren in de medische wereld. Geen standaard tips, maar maatwerk!

Cursus voor vakgroep
workshops voor artsen

Coaching voor jouw vakgroep?

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de zorg en het bedrijfsleven hebben we veel kennis over mentale en fysieke gezondheid, samenwerken in dynamische teams en leiderschap. We verzorgen met regelmaat interactieve workshops, discipline overstijgend onderwijs (DOO’s) en presentaties voor zorgorganisaties, vakgroepen en arts-assistenten verenigingen. We worden ook frequent voor congressen, intervisies en groepscoaching uitgenodigd. Dit doen wij graag!

We gaan in een hoog tempo aan de slag met de deelnemers, we staan stil bij hun persoonlijke ontwikkeling en de interactie met patiënten en collega’s. We delen onze kennis over mindset, veerkracht en persoonlijke leiderschap, aan de hand van relevante voorbeelden uit de praktijk. 

Claim jouw gratis coachgesprek met Milou

Tijdens het coachgesprek maken we kennis met elkaar en krijg je direct
concrete tips voor meer zelfvertrouwen en balans.

Investeer nu een half uurtje in jezelf.

Onder andere bekend van

Ambitieuze arts coaching Artsen balans in drukke levens Artsencoaching Nederland Artsencoaching programma’s Artsen coaching en workshops Artsen coaching voor duurzaam welzijn Artsen coaching voor vertrouwen en plezier Artsen gezondheid en prestaties verbeteren Artsen passie voor het vak behouden Artsen persoonlijke groei programma Artsen persoonlijke ontwikkeling Artsen coaching Artsen welzijn en passie Artsen welzijn programma Balans vinden als arts Balans werk-privé voor medische professionals Bewust genieten als arts Burn-out preventie in de medische sector Burn-out voorkomen als arts Burnoutpreventie voor dokters Burnout voorkomen voor dokters Carrièrebalans voor medische professionals Carrièreplanning voor jonge artsen Coaching en workshops voor medische teams

Coaching voor jonge artsen Coachingstraject voor startende artsen Dokters coachingsprogramma Duurzame balans in de zorg Effectieve communicatie voor artsen Effectieve tijdsmanagement voor artsen Genieten van het leven als dokter Gratis coachgesprek voor artsen Gratis coaching voor medische professionals Het mooiste beroep: coaching voor artsen Hulp bij solliciteren voor medici Individuele begeleidingstrajecten voor gezondheidswerkers Individuele coaching voor artsen Interactieve workshops voor medisch personeel Leiderschapsontwikkeling in de gezondheidszorg Lezingen over balans en welzijn in de zorg Lezingen voor gezondheidsorganisaties Life coaching voor medische professionals Maatwerk programma’s voor zorginstellingen Maximaal leven als arts Medische loopbaancoaching Mentale en fysieke gezondheid voor artsen Mentoring voor jonge artsen Omgaan met emotionele belasting als arts Omgaan met uitdagingen in de medische carrière Online begeleiding voor medici Online programma’s voor artsen Online sollicitatiehulp voor medische beroepsgroepen Op maat gemaakt coachingstraject voor medici Op maat gemaakte coaching voor organisaties Persoonlijke begeleiding voor medische professionals Persoonlijke ontwikkeling voor dokters Persoonlijke ontwikkeling voor jonge medische professionals Presentaties over stressmanagement in de medische sector Presentaties voor medische professionals Professionele groei in de geneeskunde Sollicitatieondersteuning voor medische beroepen Sollicitatietraining voor medische professionals Teambuilding in de medische sector Tijd en energie besparen als arts

Topprestaties leveren als arts Vaardigheidstraining voor beginnende artsen Vertrouwen en plezier in het doktersvak Workshop generatieverschillen artsen Workshop duurzame inzetbaarheid artsen Workshops voor artsen in opleiding Workshops voor medische teamsZelfzorg in de gezondheidszorg

Scroll naar boven