Onze coach

Kimberley Galenkamp

Hi, ik ben Kimberley Galenkamp en ik coach ambitieuze professionals met jonge kinderen naar een fijne werk/privé balans.

Naast de uitdagende baan van arts, kan het stuk “privé” soms ook best wel pittig zijn met een jong gezin: hoe ga je om met het gedrag en de emoties van je kind(eren)? In hoeverre lukt het je om thuis op te laden en te genieten van je gezin? Om vanuit rust en geduld te reageren? Met mijn expertise op het gebied van gedrag en emoties van jonge kinderen en mindful ouderschap kijk ik graag met jou hoe je thuis rust kunt ervaren, zodat je met nog meer plezier en focus je werk kunt doen en van het ouderschap kunt genieten.

Naast ervaren coach, ben ik moeder van twee jonge kinderen (2020 & 2022). In mijn vrije tijd ga ik er graag met mijn gezin op uit: naar het strand, varen of naar het bos. Daarnaast geniet ik volop van lekker eten en uren natafelen met goede gesprekken.

Ik vind het onwijs belangrijk dat jij als arts kunt genieten van het leven met jouw jonge gezin, en via Arts in Balans draag ik graag bij aan deze missie.

Kimberley Galenkamp jpg

Aandachtsgebieden van Kimberley Galenkamp

  • Coach voor artsen met jonge kind(eren).
  • Geduldig in het ouderschap staan.
  • Omgaan met het pittige gedrag en de emoties van je kind(eren).
  • Rust thuis ervaren mét een jong gezin.
  • Een fijne balans creëren als arts en ouder: hoe houd je alle ballen hoog en blijft er ook nog een stukje van “jezelf” over naast alle andere rollen die je vervult?
  • Praktische kennis en tools die ervoor zorgen dat jij je kind(eren) dat gevoel kan geven wat je zo belangrijk vindt om hen mee te geven.

Liever een andere coach?

Scroll naar boven