meest gekozen

1 op 1 coachtraject

Herken je dit?

  • Werk-privé balans
    Na je lange dienst kom je thuis. Maar je hoofd staat nog aan en je neemt – alweer – werk mee naar huis. Dat onderzoeksartikel kan dit weekend dan wel… Je snakt naar bijtanken, maar tijd voor de activiteiten waar je voorheen energie uit haalde, is er bijna niet meer. Het voelt alsof je moet kiezen: óf je carrière, óf tijd maken voor je privéleven. Hoe hou je dit in vredesnaam vol tot je pensioen?

     

  • Imposter syndroom
    Je hebt een complexe casus opgelost, maar in plaats van trots te zijn op je werk, vraag je je af of het puur geluk was. Je voelt de druk om altijd perfect te presteren, en zelfs na complimenten van collega’s of patiënten blijft dat knagende gevoel dat je misschien niet op hetzelfde niveau zit als de rest. Ondanks al je inspanningen, jaren van studeren en specialiseren. Je bent bang dat op een dag iemand zal ontdekken dat je niet echt “thuis” hoort in deze rol.

     

  • Kort lontje
    Na een drukke dag in het ziekenhuis kom je thuis en ben je zo moe dat je kortaf bent tegen je partner of kinderen. Je zou willen dat je meer energie had om aandacht aan hen te geven, maar je voelt je gewoon uitgeput.
    Dit is zó niet wat je wilt! De hele dag heb je voor mensen gezorgd en was je aardig en vrolijk, maar thuis lukt het gewoon niet meer omdat je al zoveel gegeven hebt op werk.

     

  • Altijd ‘AAN’ staan
    Zelfs op je vrije dagen lijkt het werk niet los te laten. In plaats van te genieten, zit je met gedachten nog steeds bij werk. Je checkt je e-mails, bent in gedachten nog steeds bezig met die complexe casus, en voor je het weet is de dag of avond alweer voorbij. Ontspanning? Dat voelt als een luxe waar je geen tijd voor hebt.

     

  • Toename administratieve taken
    Je bent ooit arts geworden om mensen te helpen, maar tegenwoordig voelt het alsof je dag wordt opgeslokt door administratieve rompslomp. In plaats van bezig te zijn met de zorg waar je voldoening uit haalt, ben je uren kwijt aan het invullen van dossiers, het schrijven van orders en het aanpassen van medicatietijden. Je hebt het gevoel alleen maar vinkjes te zetten, in plaats van te doen waar je echt goed in bent en waar je hart ligt: topzorg bieden mét aandacht voor de patiënt.
arts in balans op coachtraject
arts in balans coachtraject

Hoe zou het voor je zijn als?

Wat krijg je in een 1 op 1 coachtraject:

Na afloop van dit traject:

Twijfel je nog?

Benieuwd óf en hoe we jou het beste kunnen helpen? Heb je vragen of twijfel je ergens over? Laten we een digitale kop koffie drinken! 

Onze coaches

Veelgestelde vragen

Onze ervaring is dat vrijwel iedereen vier sessies nodig heeft om echt blijvende verandering in je leven door te voeren. Dat halen we nooit met één sessie, daarom vinden wij losse sessies zonde van jouw tijd. Bij de meeste artsen zijn er niet meer dan vier sessies nodig om je weer helemaal lekker te laten draaien, als dokter én privé. Wij gaan voor effectiviteit, vandaar de keuze van vier sessies in een coachtraject.

Nee, dat klopt. De hoge werkdruk binnen de zorg veranderen we niet 1,2,3. Jouw werkdrukbeleving wel!

Nee, deze coaching wordt niet vergoed voor de zorgverzekeraar.

Ja, vaak is er wel een potje. Medisch specialisten kunnen de coaching (vaak) declareren vanuit scholings/persoonlijk ontwikkelingsbudget. Ook als A(N)IOS kun je het vaak achteraf declareren bij de opleider. Wij helpen je graag!

Scroll naar boven