meest gekozen

1 op 1 coachtraject

Wil jij iets veranderen wat te maken heeft met jouw werk als arts?

Gezamenlijk werken we aan een op maat gemaakt programma zodat je begeleiding krijgt waar jij écht behoefte aan hebt. We ondersteunen je bij het ontwikkelen en laten groeien van je zelfvertrouwen, een ijzersterke mindset, aan verwachtingen voldoen en ondertussen alle ballen in de lucht houden.

We werken onder andere naar:

Meteen starten met het coachtraject? Bestel het hier!

arts in balans coachtraject
arts in balans op coachtraject

Twijfel je nog?

Benieuwd óf en hoe we jou het beste kunnen helpen? Heb je vragen of twijfel je ergens over? Laten we een digitale kop koffie drinken! 

Waar hebben we anderen bij geholpen?

"Ik ben weer trots om mezelf te zijn en ik ben ervan overtuigd dat coaching bij Arts in Balans voor iedere (jonge) dokter van onschatbare waarde is."

Nikki, AIOS Anesthesiologie

coachtraject arts in balans
arts in balans coachtraject milou

Wat krijg je in een 1 op 1 coachtraject:

Investering: €997,-

Onze coaches

Veelgestelde vragen

Dat is mogelijk, we werken met verschillende ziekenhuizen en verenigingen samen, om zoveel mogelijk artsen te helpen. Dus benader ons gerust, dan stemmen we af wat er kan.

De sessies zijn in principe online. Maar fysiek kan ook in overleg met jouw coach, en is te combineren met bijvoorbeeld een wandeling. Samen plannen we de sessies om je werkdagen/diensten heen. De intake is altijd online.

Gemiddeld 45 minuten

Ja dat kan zeker, gemiddeld zitten er 2-4 weken tussen de sessies.

Nope, geen probleem, we snappen dat je onregelmatig werkt. Samen plannen we de gesprekken in, overdag, in de avond of als het handig is een keer in het weekend. Maar liever doordeweeks:).

Nee, onze doelgroep voelt zich over het algemeen prima, wil zich door coaching energiek en zelfverzekerd voelen en goed presteren of die ene baan binnen slepen door nog authentieker te zijn.

Nee. Ooit een topsporter zonder (mental) coach gezien?

Dit hoeft niet, maar kan wel. We maken een traject op maat en kijken dus wat bij jou en je agenda past.

Scroll naar boven