meest gekozen

1 op 1 coachtraject

Wil jij iets veranderen wat te maken heeft met jouw werk als arts?

Plan een gratis online intake waarin we samen helder krijgen wat je precies zou willen veranderen, wat je op dit moment tegenhoudt en we stellen een actieplan op waarmee jij wel duurzaam in balans bent. Je zult ervaren dat je direct profijt hebt van de coaching, maar ook op lange termijn de vruchten ervan plukt, omdat we net wat verder gaan dan het bespreken van praktische tips. In de intake bespreken we het plan van aanpak. Het is aan jou om vervolgens te starten met een traject of niet.

arts in balans coachtraject
arts in balans op coachtraject

Je kunt de golven niet stoppen,
maar je kunt wel leren surfen

Herken jij je in de volgende punten?

Dan is een 1 op 1 coachtraject iets voor jou!

arts in balans coachtraject
arts in balans coachtraject

Hoe zou het voor je zijn als:

Plan vrijblijvend een proefsessie in, om te kijken of begeleiding bij Arts in Balans iets voor je is.

Dit bereik jij met een 1 op 1 coachtraject

Wat krijg je in een 1 op 1 coachtraject:

Een traject is 997 euro inclusief BTW.

Coachvragen waar we anderen bij hebben geholpen

"Ik ben weer trots om mezelf te zijn en ik ben ervan overtuigd dat coaching bij Arts in Balans voor iedere (jonge) dokter van onschatbare waarde is."

Nikki, AIOS Anesthesiologie

coachtraject arts in balans
arts in balans coachtraject milou

Wat anderen zeggen

Ik ben weer trots om mezelf te zijn en ik ben ervan overtuigd dat coaching bij Arts in Balans voor iedere (jonge) dokter van onschatbare waarde is.

“Nadat ik onverwacht mijn opleidingsplek verloor zat ik in zak en as. Boos, was ik, op de (medische) wereld. Ik had alle plezier in mijn werk en het vertrouwen in mijn eigen kunnen verloren. Maarten en Milou hebben mij op een enorme behulpzame en begripvolle manier door deze tegenslag heen gecoacht. Waar ik dacht dat ik mezelf kende, kwam ik erachter wat werkelijk mijn kernwaarden, talenten en valkuilen zijn. Elke dag heb ik baat bij wat ik over mezelf heb geleerd.

Nikki Treskes,
AIOS anesthesiologie

Op een hele nuchtere en pragmatische manier kun je in relatief korte tijd enorme sprongen maken in je persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me tot nu toe veel rust, vertrouwen en weer plezier in m’n werk opgeleverd. Ik zou het alle artsen aanraden.

Tijdens het coachingstraject werd op een prettige en veilige manier stilgestaan bij mijn sterke kanten en valkuilen, persoonlijkheid en dromen. Door scherpe vragen en gedachte-oefeningen helpt Milou je structuur aan te brengen in je eigen denken en helpt oude patronen te doorbreken. Op een hele nuchtere en pragmatische manier kun je in relatief korte tijd enorme sprongen maken in je persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me tot nu toe veel rust, vertrouwen en weer plezier in m’n werk opgeleverd. Ik zou het alle artsen aanraden.

Wendy van der Wekken,
Internist - Infectioloog

Milou is een heel prettige coach, die de medische wereld van binnen en van buiten kent. 

Ze heeft me met scherpe vragen en observaties aan het denken gezet: Wat vind ik echt belangrijk in mijn leven en in mijn werk? Hoe krijg ik weer controle over de eindeloze to-do lijst en alle taken die ‘moeten’? Hoe leer ik hierin bewust keuzes maken? Ze doet dit op een rustige manier, zonder oordeel en met praktische tips en voorbeelden. Het heeft er bij mij toe geleid dat ik mezelf heb leren kennen, minder geneigd ben me steeds weer aan te passen aan (veronderstelde!) verwachtingen van anderen en me hierdoor sterker voel.

Rimke Oostvogels,
Internist Hematoloog

Veelgestelde vragen

Dat is mogelijk, we werken met verschillende ziekenhuizen en verenigingen samen, om zoveel mogelijk artsen te helpen. Dus benader ons gerust, dan stemmen we af wat er kan.

De sessies zijn in principe online. Maar fysiek kan ook in de omgeving van Amersfoort. We kunnen zelfs gaan wandelen. Samen plannen we de sessies om je werkdagen/diensten heen. De intake is altijd online.

Gemiddeld 45 minuten

Ja dat kan zeker, gemiddeld zitten er 2-4 weken tussen de sessies.

Nope, geen probleem, ik weet dat je onregelmatig werkt. Samen plannen we de gesprekken in, overdag, in de avond of als het handig is een keer in het weekend. Maar liever doordeweeks:).

Nee, mijn doelgroep voelt zich over het algemeen prima, wil zich door coaching energiek en zelfverzekerd voelen en goed presteren of die ene baan binnen slepen door nog authentieker te zijn.

Nee. Ooit een topsporter zonder (mental) coach gezien?

Dit hoeft niet, maar kan wel. We maken een traject op maat en kijken dus wat bij jou en je agenda past.

Aanmelden of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Scroll naar boven